...fortsat fra sidste side

 


Her ses så det færdigstøbte produkt. Vi har her skåret den overskydende der kom fra tragten i formen. Dette gøres stille og roligt med en nedstryger.

Vi besluttede at sætte en plexiglasplade på blokken som låg. Dette er fordi vi for de første synes der ser sprødt ud, og så fordi det er forholdvis nemt at arbejde med, og endelig fordi vi så ikke skal til at lodde. Der skulle lave et par - faktisk fire - gevind i kølehovedet. Det der gøres er at der bores med fx. et 3.5mm bor. Derefter skæres gevind med - sjovt nok -gevind værktøj. Man skal bruge et størrelse 4mm gevindværktøj. Vi skar plexien på en dekupørsav. Dette kan bestemt ikke anbefales, da plexien bliver varmet så meget op, så det smelter der hvor der er savet. Det giver den effekt at når man har endeligt får savet sig igennem, er det smeltet sammen igen, og så kan man begynde forfra.

Efter vi havde lavet gevind og sat plexipladen på, skulle plexi og alu slibes på de fire sider, så plexien kommer til at sidde helt plan med alublokken. Så skal vi have et par studse i - der skal jo vand ind et sted.. Vi valgte at lave nogle messingstudse selv af en stang 10mm sekskantet messing. Dette udførtes på en drejebænk.

Tilbage