Hjemmelavet Kabinet

 Da vores projekt overskrift hedder OverClocking CaseModding og WaterCoolinbg, skal vi lave noget Casemod af en art. Vi fandt ud af at det nok var det fedeste at lave et helt kabinet fra bunden selv, så vi kunne få et super-custom-kabinet. Vi valgte at lavet Kabinettet i krydsfiner, som vi siden hen fandt ud af ikke var det bedste valg.

Materialer der er brugt:

Krydsfiner: vi brugte samlet 122*100mm plade. En hel plade er på 122*244mm og koster ca. 300 kr., og så kan du selv regne på resten..  :)
Maling: Malingen vi brugte var noget rød/orange spray, og noget blåt acryl maling. Begge produkter var rester fra andre gange, så her var der ingen udgift...
Plexi: Da vi havde været på containeren efter alu til køleblokken, havde vi ved samme lejlighed fundet en smule plexi. Dette fik vi lov at tage gratis, så heller ingen udgift der...

 

Hjørne fætre:: Heller ingen udgift her, da det var nogle vi -igen- fandt på "lossen" i en pose.

Akvariet, som også bliver brugt i vores vandkølingsanlæg, er købt i en dyrehandler for 120 Kr.De udskårede kabinetsider. Her prøver vi at skabe os et overblik over hvordan siderne og top+bund skal samles. Dette kan være småsvært.
Vi fandt ud af at vi havde skåret en smule forkert, så det rettede vi hurtigt.


Så skal der skrues hjørne-fætre på..!
Det gik stærkt...


og her ser vi det samlede resultat.


Næste Side