CaseModding Info

 

Hvad er et Casemod?


Jo, et casemod er ganske enkelt en modifikation af et kabinet.
Dette kan være mange forskellige ting, som fx. det vi i vores guide til et [link]hjemmelavet kabinet, hvor vi , for det første jo laver et kabinet selv, og derudover sætter vinduer i.

Hvad kan et CaseMod indeholde?


Et Casemod kan indeholde ting som vinduer, lys, Casehandles (håndtag til at bære kabinettet med) BlowHoles (Huller i kabinettet, som bruges til at føje ekstra luft ind i kabinettet ved hjælp af blæsere) og mange mange mange andre ting....

Hvad var det første Casemod?


Ja, det første casemod, det er der vel egentligt ikke rigtigt nogen der ved, men man kan sige det således:
Lige siden menneskets opstandelse, har vi altid ville gøre ting pænere, og lave om.
Det ligger simpelthen til menneskets natur at forskønne ting og os selv.
Så det Første Casemod er vel egentligt da den første PC kom på markedet, der er 100% en der har fundet d af at det er kanont smart et male et kabinet blåt i stedet for den "normale" kedelige grå/baige farve, som de fleste PC'ere jo er.

Hvad er det fede ved at modde?


Jo, det er jo altid det fedeste hvis man har noget der er federe end naboens kedelige...
Det er da langt sjovere at kunne vise en skønhed frem i forhold til en grå og kedelig moster kasse, som er fuld af støv fordi den er gemt væk i et hjørne.
Derudover, er det også fedt når man tager til LANpartys, at folk får en hel anden respekt for en, hvis man har lavet et godt stykke arbejde.

Hvordan vil fremtidens Casemod se ud?


Fremtidens Casemod vil efter min mening og tro blive en modifikation af kabinettet, så det bliver mere og mere et møbel eller en form for skulptur i hjemmet.
Jeg tror hurtigt at folk vil blive trætte af de kedelige kasser, og derfor enten køber eller selv laver lidt forskønnelser på kassen.
Jeg har fx. allerede hørt om en der ville bygge en stol som kabinet.